ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΧΑΝΙΩΝ (πρώην Σ.Ε.Κ ΧΑΝΙΩΝ)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΜΕΩΝ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

Administrator

23 Αυγούστου 2020

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Home Εκδηλώσεις

Σεμινάριο για την Ειδικότητα Βοηθών Φαρμακείων

Σεμινάριο για την Ειδικότητα Βοηθών Φαρμακείων

Την Πέμπτη, 8 και Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε διήμερο σεμινάριο με θέμα: <<Βασικές αρχές πωλήσεων-  Τεχνικές πωλήσεων- Εξατομικευμένες πωλήσεις >>, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του ΕΠΑ.Λ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, με μεγάλη επιτυχία.
Γνωρίζουμε ότι ο Τομέας Υγείας , από τη φύση του, απαιτεί τον μέγιστο δυνατό επαγγελματισμό, γνώση, οργάνωση χωρίς ποτέ όμως οι εργαζόμενοι σε αυτών να “αγνοούν ή να ξεχνούν” τον ανθρώπινο παράγοντα.
Το παρών σεμινάριο στόχευε στην εξοικείωση και εμβάθυνση των εκπαιδευομένων- μαθητών  με την επικοινωνία στο χώρο του φαρμακείου ενώ, έδινε έμφαση στην απαραίτητη ανάπτυξη τεχνικών πωλήσεων για την βελτίωση των δεξιοτήτων τους.
Οι εκπαιδευόμενοι-μαθητές , με το πέρας του σεμιναρίου,  απέκτησαν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που είναι απαραίτητες στον επαγγελματικό τους βίο, ιδίως σε ότι αφορά την συμπεριφορά, την επικοινωνία και την ανάπτυξη εμπιστοσύνης από τον πελάτη στο χώρο του Φαρμακείου.
Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού συλλόγου, κ. Κατσαράκη Εμμανουήλ και τον εισηγητή του σεμιναρίου κ. Ξεπαπαδάκη Αντώνη, που αγκάλιασαν την ιδέα του σεμιναρίου και μετέφεραν τις γνώσεις τους στους μαθητές της ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείου. Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και σε επόμενη χρονιά.
Οι καθηγήτριες Καλλιοντζή Κατερίνα – Γυπάκη Κατερίνα (Τεχνολόγοι Ιατρικών Εργαστηρίων) — Οι μαθητές της ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείο
Δείτε εδώ  φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση, καθώς επίσης και τη θεματολογία που αναπτύχθηκε μέσα σε αυτό το διήμερο του σεμιναρίου