ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΧΑΝΙΩΝ (πρώην Σ.Ε.Κ ΧΑΝΙΩΝ)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΜΕΩΝ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

Administrator

24 Αυγούστου 2020

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Home Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Μαθητής του ΕΠΑ.Λ Ελ. Βενιζέλου κατασκεύασε 3d εκτυπωτή

Αφιέρωμα: Μαθητής του ΕΠΑ.Λ Ελ. Βενιζέλου κατασκεύασε 3d εκτυπωτή

Αφιέρωμα του δημοσιογράφου των Χανιώτικων Νέων κ. Δημήτρη Μαριδάκη στο μαθητή της ειδικότητας Τεχνικών Η/Υ & Δικτύων, Ιωσήφ Ματσαμάκη.
Ο μαθητής του ΕΠΑ.Λ  Ελ. Βενιζέλου, κατασκεύασε, από μόνος του, ένα τρισδιάστατο εκτυπωτή και τον έφερε στο εργαστήριο Πληροφορικής του Ε.Κ. Ελ. Βενιζέλου για να τον δουν  από κοντά μαθητές και καθηγητές του σχολείου.
   Ο ίδιος, παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο των Χ.Ν. Επίσης στη συνέντευξη συμμετείχαν
   –  η Δντρια του ΕΠΑ.Λ Ελ.Βενιζέλου, κ. Αθανασοπούλου Θεοδώρα και
   –  ο Υπεύθυνος Τομέα Πληροφορικής, κ. Μενιουδάκης Μιχάλης
Δείτε το Αφιέρωμα του κ. Μαριδάκη των Χ.Ν  εδώ
Ο μαθητής έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη (μέσω SKYPE) στo κανάλι ALERT WEB TV. Η συνέντευξη αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκπομπής “Ανατρεπτικό Δελτίο” του κ. Κυριάκου Βελόπουλου, στις 27-12-2016.
Επιπλέον, έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη σε εκπομπή της Ε.Ρ.Τ Χανίων. Ο τίτλος της εκπομπής ήταν “Πολιτισμός εν κινήσει και την επιμέλειά της είχε η κ Ανδρονίκη Κοκοτσάκη. Μαζί με το μαθητή ήταν και ο καθηγητής Πληροφορικής του ΕΠΑ.Λ Ελ. Βενιζέλου, κ Μιχάλης Μπαλαντίνος, ο οποίος επεσήμανε τη σπουδαιότητα του έργου του μαθητή.
Για να ακούσετε τη συνέντευξη αυτή, κάντε κλικ εδώ
Ακολούθησε η βράβευση του μαθητή από το Δήμαρχο κ Βάμβουκα παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων. Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο μαθητής και μίλησε για το έργο του και για τα μελλοντικά σχέδιά του πάνω στη τεχνολογία. Επίσης, για το Σίφη μίλησαν οι εκπρόσωποι του σχολείου, η Δντρια κ Αθανασοπούλου Θεοδώρα και ο υπεύθυνος του Τομέα Πληροφορικής κ Μενιουδάκης Μιχάλης.
Δείτε  το αφιέρωμα της Νέας Τηλεόρασης εδώ , των ψηφιακών ιστοτόπων Flashnews εδώ, του Zarpanews εδώ, του Newsit εδώ, της ΕΡΤ εδώ , του neakriti εδώ , και lifo.gr εδώ