ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΧΑΝΙΩΝ (πρώην Σ.Ε.Κ ΧΑΝΙΩΝ)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΜΕΩΝ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

Administrator

18 Απριλίου 2023

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Home Επισκέψεις

Διδακτική Επίσκεψη της Ειδικότητας Τεχν Εφαρμογών του Τομέα Πληροφορικής Ρομποτικό Σύστημα του Φαρμακείου του Γ.Ν.Χανίων

Διδακτική Επίσκεψη της Ειδικότητας Τεχν Εφαρμογών του Τομέα Πληροφορικής Ρομποτικό Σύστημα του Φαρμακείου του Γ.Ν.Χανίων

 

Στις 05 Απριλίου 2023, οι μαθητές της Γ΄ τάξης της Ειδικότητας  Τεχνικών Εφαρμογών του Τομέα Πληροφορικής του ΕΠΑ.Λ Ελ. Βενιζέλου,  πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Ρομποτικό Σύστημα του Φαρμακείου, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές του Τομέα Πληροφορικής, κ Μενιουδάκη Μιχάλη, κ.Κουτσαμπέση Τζένη και κ. Σταθοπούλου Μαρία, το οποίο βρίσκεται στο Γ.Ν. Χανίων « Άγιος Γεώργιος» . Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των μαθημάτων :
– Συστήματα Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων
– Προγραμματισμός Η/Υ
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής, οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη του Φαρμακευτικού Τμήματος, κ. Ρινάκη, για το Πληροφοριακό Σύστημα του Φαρμακείου, τη διασύνδεσή του με το Ρομποτικό Σύστημα καθώς και τις βασικές λειτουργίες του.
Επιπλέον έγινε επίδειξη του Συστήματος Διαχείρισης Αποθήκευσης Φαρμάκων, το τρόπο Διαλογής τους και την αποθήκευση τους από το Ρομποτικό Σύστημα.
Οι μαθητές προέβησαν σε ερωτήσεις πάνω στα παραπάνω θέματα, και παρακολούθησαν τη λειτουργία του Ρομποτικού Συστήματος.
Η όλη διδακτική επίσκεψη, διάρκεσε 1 ώρα και 30 λεπτά.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την επίσκεψη αυτή