ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΧΑΝΙΩΝ (πρώην Σ.Ε.Κ ΧΑΝΙΩΝ)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΜΕΩΝ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

Administrator

18 Απριλίου 2023

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Home Εκδηλώσεις

Σεμινάριο της ειδικότητας βοηθών Φαρμακείου του ΕΠΑΛ Ελευθερίου Βενιζέλου

Σεμινάριο της ειδικότητας βοηθών Φαρμακείου του ΕΠΑΛ Ελευθερίου Βενιζέλου

Στις 30 -31 Μαρτίου 2023, οι μαθητές της Γ΄ τάξης του τμήματος Βοηθών Φαρμακείου του τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  σεμινάριο με θέμα: «Βασικές Αρχές Marketing – Φαρμακευτικό Marketing – Επικοινωνία Πωλήσεων». Το σεμινάριο έλαβε μέρος στο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου και ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Το σεμινάριο αυτό αποτελεί ένα μέρος από τις δράσεις που πραγματοποιούνται από τους εκπαιδευτικούς του Τμήματος και αποσκοπούν στην απόκτηση επιπλέον δεξιοτήτων από μέρος των μαθητών.

Για την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού συνέβαλαν καθοριστικά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Χανίων διαμέσου του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ Κατσαράκη.      Η συμβολή τους στηρίζοντας οικονομικά την διοργάνωση αλλά κυρίως η παρουσία του κ. Κατσαράκη μεταφέροντας το πνεύμα του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος  ώθησε τους μελλοντικούς πτυχιούχους να αναζητούν την συνεχή επιμόρφωση και επιστημονική τους κατάρτιση.

Επίσης, ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η συνεισφορά του εισηγητή του σεμιναρίου κ. Αντώνη Ξεπαπαδάκη,  υπεύθυνο Marketing του ΣΥΦΑΧ. Με την άρτια επιστημονική   του κατάρτιση κατάφερε να μεταφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις του στους μαθητές και να διεγείρει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση νέων δεξιοτήτων μέσω βιωματικών δράσεων.

Οι καθηγήτριες του τμήματος Βοηθών Φαρμακείου ευχαριστούν θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την ευκαιρία που έδωσαν στους μαθητές να αποκτήσουν επιπλέον δεξιότητες μέσα από τις βιωματικές ασκήσεις.

Ακολουθεί η παρουσίαση του σεμιναρίου